Welcome to Geeklog Wednesday, September 30 2020 @ 02:06 am EDT

Geeklog Forums

Gl 1.8.2 something and IPv6


Status: offline

1000ideen

Forum User
Full Member
Registered: 04/08/03
Posts: 1298
Gl 1.8.2 something and IPv6 seems to be a problem? It results into a standard GL error reply.

Any ideas how to trouble shoot this before I finally try version 2 something?
 Quote

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 27/09/05
Posts: 1401
No idea, never used or tested Geeklog under just IPv6.

I know people (I believe Dirk) has worked on support for this but I wasn't much involved with it.

I'll add a bug report for testing IPv6 for the next version of Geeklog. See: https://github.com/Geeklog-Core/geeklog/issues/1063

We did update Geeklog's session class to use PHP's built in session handling (in Geeklog v2.2.1) so if it is a session handling issue in Geeklog v1.8.2 it might be fixed in v2.2.1 (but was never actually tested in just a IPv6 environment)

Please keep us updated on what you find out with your tests and any errors you may get.

BTW just curious about why you are making the switch?
One of the Geeklog Core Developers.
 Quote

Status: offline

1000ideen

Forum User
Full Member
Registered: 04/08/03
Posts: 1298
O.k., I deactivated GUS 1.7.0 and the site is normal again.

My internet access provider must have changed something that IPv6 is active.This made me aware of the problem that some users don`t see the site.
 Quote

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 27/09/05
Posts: 1401
Okay thanks for the update. I had wondered if it was a specific plugin that dealt with IPs like Spam-x (which should support it), Gus, and Ban.
One of the Geeklog Core Developers.
 Quote

All times are EDT. The time is now 02:06 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content