Subject: Gl 1.8.2 something and IPv6

Posted on: 30/04/20 04:33am
By: 1000ideen

Gl 1.8.2 something and IPv6 seems to be a problem? It results into a standard GL error reply.

Any ideas how to trouble shoot this before I finally try version 2 something?

Re: Gl 1.8.2 something and IPv6

Posted on: 30/04/20 07:27am
By: Laugh

No idea, never used or tested Geeklog under just IPv6.

I know people (I believe Dirk) has worked on support for this but I wasn't much involved with it.

I'll add a bug report for testing IPv6 for the next version of Geeklog. See: https://github.com/Geeklog-Core/geeklog/issues/1063

We did update Geeklog's session class to use PHP's built in session handling (in Geeklog v2.2.1) so if it is a session handling issue in Geeklog v1.8.2 it might be fixed in v2.2.1 (but was never actually tested in just a IPv6 environment)

Please keep us updated on what you find out with your tests and any errors you may get.

BTW just curious about why you are making the switch?

Re: Gl 1.8.2 something and IPv6

Posted on: 30/04/20 02:30pm
By: 1000ideen

O.k., I deactivated GUS 1.7.0 and the site is normal again.

My internet access provider must have changed something that IPv6 is active.This made me aware of the problem that some users don`t see the site.

Re: Gl 1.8.2 something and IPv6

Posted on: 30/04/20 03:54pm
By: Laugh

Okay thanks for the update. I had wondered if it was a specific plugin that dealt with IPs like Spam-x (which should support it), Gus, and Ban.

Geeklog - Forum
https://www.geeklog.net/forum/viewtopic.php?showtopic=97286