Welcome to Geeklog, Anonymous Sunday, March 03 2024 @ 11:01 am EST

Geeklog Forums

Urgent! Failed to open stream


Mike

Anonymous
I'm in the process of a brutal upgrade from 1.4.1 to 1.5.2. I've run into a series of issues. I attempted to set up a "clean" directory, drop the 1.5.2 install files in, and update the database paths via phpmyadmin in order to test a clean install vs. the upgrade.

When I tried to change my paths back, I'm now getting the following error:

2 - main(english.php): failed to open stream: No such file or directory @ /home/consor5/public_html/standardsblog/public_html/lib-common.php line 399

I confirmed that english.php is indeed in the correct location.

Here's line 399 of lib-common.php
require_once $_CONF['path_language'] . $_CONF['language'] . '.php';

path_language = s:50:"/home/consor5/public_html/standardsblog/language";
language = s:7:"english";

Thoughts?
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by: Mike

path_language = s:50:"/home/consor5/public_html/standardsblog/language";


That path should end in a slash.

Since you probably have to fix that in the database directly: Don't forget to change the "50" to "51" (that's the length of the string) when you add the slash.

bye, Dirk
 Quote

All times are EST. The time is now 11:01 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content