Welcome to Geeklog Tuesday, August 04 2020 @ 06:33 pm EDT

Geeklog Forums

Plugin syndication not create index.rss


Status: offline

koalasoft

Forum User
Full Member
Registered: 09/03/05
Posts: 242
Location:Mexico
hi !!

in my site gk 1.5.1 I cannot create my rss, when creating one in the section of sindication administration keeps the registry to me but it does not create the file to me, for example in this case " index.php"

Grettings !! Mr. Green
**Cuando el Alumno esta listo, el Maestro Aparece ** ::Geeklog support in Spanish::
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Check the permissions on your backend directory. Are your existing feeds still being updated?

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

koalasoft

Forum User
Full Member
Registered: 09/03/05
Posts: 242
Location:Mexico
Quote by: Dirk

Check the permissions on your backend directory. Are your existing feeds still being updated?

bye, Dirk



sure, permission is 777 and use template professional and gk 1.5.1, ..whay not create my rss ? Cry

Grettings !! Mr. Green
**Cuando el Alumno esta listo, el Maestro Aparece ** ::Geeklog support in Spanish::
 Quote

Status: offline

koalasoft

Forum User
Full Member
Registered: 09/03/05
Posts: 242
Location:Mexico
Hi dirk !!

It tries to give the permissions him, already it has directory 777, strange it of this is that feed of filemgmt if works, is created without problems and are in the same directory, but feed (rss) of articles is not created, keeps the registry but the file *.rss is not created.

What can be the problem?

Grettings !! Mr. Green
**Cuando el Alumno esta listo, el Maestro Aparece ** ::Geeklog support in Spanish::
 Quote

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 27/09/05
Posts: 1399
I am having exactly the same problem with my feeds. They are not being created even though there is full access to the folder.


One of the Geeklog Core Developers.
 Quote

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 27/09/05
Posts: 1399
Dirk,

I've followed the code that creates the feed.

In lib-story on line 1213

PHP Formatted Code
COM_rdfUpToDateCheck ('geeklog', $story->DisplayElements('tid'), $sid);


Why is update type set to 'geeklog'. Shouldn't it be 'article' to create the article feed? Am I missing something here?

Thanks

Tom
One of the Geeklog Core Developers.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by: Laugh

Why is update type set to 'geeklog'. Shouldn't it be 'article' to create the article feed?


Yep, that's a bug and it should read 'article'. Fixed in the Mercurial repository. Thanks for spotting it.

However, that shouldn't be such a big problem. It would only mean that the feed is not updated immediately.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 27/09/05
Posts: 1399
Hmmm, where else would it update the story rss feed?
One of the Geeklog Core Developers.
 Quote

Status: offline

koalasoft

Forum User
Full Member
Registered: 09/03/05
Posts: 242
Location:Mexico
Quote by: Laugh

I am having exactly the same problem with my feeds. They are not being created even though there is full access to the folder.



Yes . my too Cry
**Cuando el Alumno esta listo, el Maestro Aparece ** ::Geeklog support in Spanish::
 Quote

Status: offline

koalasoft

Forum User
Full Member
Registered: 09/03/05
Posts: 242
Location:Mexico
Quote by: Dirk

Quote by: Laugh

Why is update type set to 'geeklog'. Shouldn't it be 'article' to create the article feed?


Yep, that's a bug and it should read 'article'. Fixed in the Mercurial repository. Thanks for spotting it.

However, that shouldn't be such a big problem. It would only mean that the feed is not updated immediately.

bye, Dirk




and how I can make the update so that quemis feed can work perfectly, in the directory where they estan has permissions 777, feed of plugin filemgmt works and it is created well in the same directory.


Grettings !! Mr. Green
**Cuando el Alumno esta listo, el Maestro Aparece ** ::Geeklog support in Spanish::
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Just checking: Both of you do have feeds enabled in the configuration?

Configuration > Geeklog > Site > Syndication > Enable Feeds?

What happens when you edit your feed in the Content Syndication admin panel and simply save it again (without changing anything)?

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 27/09/05
Posts: 1399
Yup feeds where enabled.

After upgrading from 1.4.1 I notice after a few days that the Syndication Output Folder was incorrect and was instead using the default geeklog.rss file (I assume this should of been copied over from the config.php. I then noticed that the geeklog.rss file wasn't being updated. I then updated the Syndication Output Folder to use the correct file name went to edit and save a story (so the feed would be updated). Still no go.

That's when I changed the code in lib-story to update the rss feed after a saved story. After that things have been working fine.

The funny thing is I just checked my test Geeklog 1.5.1 site (for plugin use) and it's rss feed is working fine. This install was a fresh install not an upgrade like for the other site.


One of the Geeklog Core Developers.
 Quote

Status: offline

koalasoft

Forum User
Full Member
Registered: 09/03/05
Posts: 242
Location:Mexico
Quote by: Dirk

Just checking: Both of you do have feeds enabled in the configuration?

Configuration > Geeklog > Site > Syndication > Enable Feeds?

What happens when you edit your feed in the Content Syndication admin panel and simply save it again (without changing anything)?

bye, Dirk




It eliminates all Rss from the administrator of geeklog, now tries to again create the RSS of the news… but I finish noticing that it appears to me the options to create the RSS of filemgmt, forum and links, but story does not appear, sera that the problem? …

In my configuration if I have activated feed.
**Cuando el Alumno esta listo, el Maestro Aparece ** ::Geeklog support in Spanish::
 Quote

All times are EDT. The time is now 06:33 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content