Welcome to Geeklog, Anonymous Tuesday, February 27 2024 @ 06:14 pm EST

Geeklog Forums

Login


Status: offline

trampoline

Forum User
Full Member
Registered: 02/24/06
Posts: 392
When a user goes to contribute and they are not logged in they get a login / Create account if they choose to login they get this
You may have mistyped your login credentials. Please try logging in again below.

My problem is I disabled the USER Functions Block so cannot login anywhere else.
HELPPPP !!!!! >>>>>>..........
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Just go to http://www.example.com/users.php

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

trampoline

Forum User
Full Member
Registered: 02/24/06
Posts: 392
Quote by: Dirk

Just go to http://www.example.com/users.php

bye, Dirk


I get that very same error message ?
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Then you really mistyped your password or username. If all else fails, use the "forgot password" option.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

trampoline

Forum User
Full Member
Registered: 02/24/06
Posts: 392
Quote by: Dirk

Then you really mistyped your password or username. If all else fails, use the "forgot password" option.

bye, Dirk


No No page comes up if I try to laod users.php, no login form appears just the error message that I have typred in the wrong user name and password ?
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
That's the standard text on that page. But now you have a form to log in with - isn't that what you were after?

If the text bothers you, you can also use http://www.example.com/admin/moderation.php (or any other of the admin pages).

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

trampoline

Forum User
Full Member
Registered: 02/24/06
Posts: 392
Quote by: Dirk

That's the standard text on that page. But now you have a form to log in with - isn't that what you were after?

If the text bothers you, you can also use http://www.example.com/admin/moderation.php (or any other of the admin pages).

bye, Dirk


Nope there is no login form AT ALL, NOTHING !!!,
try it

http://www.infinitelight.co.uk/users.php
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
So use the admin pages to log in.

Which Geeklog version is that? I seem to remember that we had a bug there but can't find it in the changelog right now ...

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

trampoline

Forum User
Full Member
Registered: 02/24/06
Posts: 392
Quote by: Dirk

So use the admin pages to log in.

Which Geeklog version is that? I seem to remember that we had a bug there but can't find it in the changelog right now ...

bye, Dirk


I have the current BETA release which admin page would I use to login when not loged in ?
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
You may want to try reading my earlier posts ...

I seem to remember running into that problem (i.e. login via users.php just brought you back to the front page) some time during the 1.4.1 development. But I'm sure it's fixed in 1.4.1b2.

Are you using an earlier version of lib-custom.php and/or some custom registration code? Still can't find the exact change, but I think it was related to how users.php and the sample code in lib-custom.php interacted.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

trampoline

Forum User
Full Member
Registered: 02/24/06
Posts: 392
Quote by: Dirk

You may want to try reading my earlier posts ...

I seem to remember running into that problem (i.e. login via users.php just brought you back to the front page) some time during the 1.4.1 development. But I'm sure it's fixed in 1.4.1b2.

Are you using an earlier version of lib-custom.php and/or some custom registration code? Still can't find the exact change, but I think it was related to how users.php and the sample code in lib-custom.php interacted.

bye, Dirk



Version 1.4.1 b2
and yes there is custom code for the CAPTCH hack bt M.Evans but the site is brand new no upgrades so its a clean install.
Found the Admin login page and have enabled User Functions block until this is sorted out. Thanks for your help
 Quote

Status: offline

jmucchiello

Forum User
Full Member
Registered: 08/29/05
Posts: 985
My 1.4.1b2 works as Dirk describes. It must have something to do with with the CAPTCHA code.
 Quote

All times are EST. The time is now 06:14 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content