Welcome to Geeklog Thursday, April 02 2020 @ 09:59 am EDT

Geeklog Forums

updated pear for g141b1 andutf-8?


Status: offline

artur

Forum User
Junior
Registered: 18/08/06
Posts: 16
Hi,

for Geeklog 1.4.b1 is out new pear backage.
Where can i find this backage?
I can use PHP own pear backage but if sender name contains non-ascii characters, then their are not shown correctly (tested with OE 6).
-- copied from message header, email addresses removed ---
From: "artur rƤpp" <k...@...>
To: "artur rƤpp" <k...@...>
Date: Sun, 15 Oct 2006 16:08:56 +0300
Message-Id: <....>
Content-Type: text/plain; charset=utf-8

---
I don't know, is this bug of Geeklog or not.

Artur
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by artur: I don't know, is this bug of Geeklog or not.

It is. You could try LWC's patch.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Alternatively, you could try this. I hope this properly covers the non-UTF-8 case as well ...

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

artur

Forum User
Junior
Registered: 18/08/06
Posts: 16
happy
Hi,

thanks!
updating lib-common.php solves this problem.

Artur
 Quote

All times are EDT. The time is now 09:59 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content