Welcome to Geeklog Thursday, July 19 2018 @ 01:21 pm EDT

Geeklog Forums

Mediagallery 1.6.12 error


minde

Anonymous
When i trying to install plugin i got:

PHP Fatal error: Call to a member function fetch_array() on a non-object in system/databases/mysqli.class.php on line 604

Geeklog 2.0.0, Mediagallery 1.6.12 (fresh install)
Apache/2.2.22 (Gentoo) PHP/5.4.2--pl0-gentoo
mysql Ver 5.1.62-log for pc-linux-gnu on i686 (Gentoo Linux mysql-5.1.62-r1)

Stack trace:

PHP Fatal error: Call to a member function fetch_array() on a non-object in /home/server/www/htdocs/system/databases/mysqli.class.php on line 604, referer: http://localhost/admin/plugins.php
PHP Stack trace:, referer: http://localhost/admin/plugins.php
PHP 1. {main}() /home/server/www/htdocs/public_html/admin/plugins/mediagallery/install.php:0, referer: http://gnubox.lt/admin/plugins.php
PHP 2. require_once() /home/server/www/htdocs/public_html/admin/plugins/mediagallery/install.php:35, referer: http://localhost/admin/plugins.php
PHP 3. DB_fetchArray($recordset = *uninitialized*, $both = *uninitialized*) /home/server/www/htdocs/plugins/mediagallery/functions.inc:92, referer: http://localhost/admin/plugins.php

Xdebug output:
http://i.imgur.com/Kf8un.png

Any ideas what Im doing wrong?

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 27/09/05
Posts: 1287
When I try the install on Geeklog 2.0.0 I get a strange error reporting that Geeklog version is not v1.4.0 or higher.

Looking quickly at the Media Gallery install code I also see that a few blocks are inserted into the blocks table. Doing it this way will not work with Geeklog 2.0.0 since the blocks table has changed. The Mediagallery plugin will have to be updated before it can work.

You could try contacting the plugin author to see when he plans to do this.


One of the Geeklog Core Developers.

Status: offline

dengen

Site Admin
Admin
Registered: 03/05/07
Posts: 37
Location:Japan
Hi minde,

Thank you for your report.
I has released new version to resolve the problem.
http://www.trybase.com/~dengen/log/downloads/index.php/mediagallery-wkz_1.6.13_en

In the near future, I plan to release a new version with full support for the functionality of the Geeklog2.0.0.

Thanks.

dengen

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 27/09/05
Posts: 1287
I am using an older version of media gallery (1.5.0) on one of my sites and noticed that the album slideshow feature doesn't work on IE 10. Does it work in the Media Gallery 1.6.3?
One of the Geeklog Core Developers.

All times are EDT. The time is now 01:21 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content