Welcome to Geeklog Saturday, July 11 2020 @ 04:29 am EDT

Geeklog Forums

Error - Bad parameters to mail() funtion, mail not sent


Status: offline

tomasin

Forum User
Newbie
Registered: 03/10/11
Posts: 3
I use geeklog in my web site, but when a new user subscribe, it get the following error:

"Unfortunately, an error has occurred rendering this page. Please try again later."

The log file has:
dom 02 oct 2011 21:48:27 MST - 2 - mail() [function.mail]: Bad parameters to mail() function, mail not sent. @ /home/content/09/7820309/html/myweb/config/system/pear/Mail/mail.php line 153

Somebody help me please!!





 Quote

Status: offline

tomasin

Forum User
Newbie
Registered: 03/10/11
Posts: 3
Well, I think error happen when i change languange to Spanish. English language works fine. However, I Reinstalled geeklog, clear history of firefox, and now works perfectly.
 Quote

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 27/09/05
Posts: 1399
So it works fine in Spanish and English?
One of the Geeklog Core Developers.
 Quote

Status: offline

tomasin

Forum User
Newbie
Registered: 03/10/11
Posts: 3
Quote by: Laugh

So it works fine in Spanish and English?



Yes it work fine, but after new installation and no mark utf-8.
 Quote

All times are EDT. The time is now 04:29 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content