Welcome to Geeklog, Anonymous Saturday, April 13 2024 @ 08:38 am EDT

Geeklog Forums

Staticpage error whend enabled


Status: offline

koalasoft

Forum User
Full Member
Registered: 03/09/05
Posts: 242
Location:Mexico
When staticpage active plugins, I get the following error.

Text Formatted Code
256 - 0: @ /home/fulanito/gk23_/system/databases/mysql.class.php line 260

array(3) {
  ["sql"]=>
  string(126) "SELECT sp_id, sp_label FROM gl_staticpage WHERE (sp_onmenu = 1) AND (draft_flag = 0) AND (template_flag = 0) ORDER BY sp_label"
  ["ignore_errors"]=>
  int(0)
  ["result"]=>
  bool(false)
}
 


I'm using the professional theme and the version of geeklog 1.7.1 that could be?, since overnight it appeared.

Grettings!! :-D
**Cuando el Alumno esta listo, el Maestro Aparece **
::Geeklog support in Spanish::
 Quote

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 09/27/05
Posts: 1468
Location:Canada
Have you been using 1.7.1 for a while without any problems?
One of the Geeklog Core Developers.
 Quote

Status: offline

::Ben

Forum User
Full Member
Registered: 01/14/05
Posts: 1569
Location:la rochelle, France
Hello,

What is your staticpages plugin version under the plugins page?

It must be 1.6.3

::Ben
I'm available to customise your themes or plugins for your Geeklog CMS
 Quote

Status: offline

koalasoft

Forum User
Full Member
Registered: 03/09/05
Posts: 242
Location:Mexico
MMm... Not

My version StaticPage is 1.6.2 in Version Geeklog 1.6.1 .. in my Geeklog 1.7.1

Where download statigPage Plugins 1.6.3 ??

Grettings!! Mr. Green
**Cuando el Alumno esta listo, el Maestro Aparece **
::Geeklog support in Spanish::
 Quote

All times are EDT. The time is now 08:38 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content