Welcome to Geeklog Thursday, December 14 2017 @ 07:51 am EST


Status: offline

LWC

Forum User
Full Member
Registered: 19/02/2004
Posts: 818
Like I wrote in Geeklog v1.5.0 BETA 2:
I see Gibberish and only non Unicode languages in the language selection box.

It's because the new siteconfig.php has kept the default $_CONF['default_charset'] = 'iso-8859-1'; instead of $_CONF['default_charset'] = 'utf-8'; It should have changed automatically like in BETA 1. Just like $_CONF['path'] was somehow changed from the default


Also:
The order of the options is still the same, but two of them had the same sort_order value.

what is the relevant SQL line to fix this?


And is there anything else changed in the databse from BETA 2?

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/2002
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
These are all non-issues. Upgrades from the betas aren't supported (nothing new here, we never supported pre-release versions) and the problems don't occur when upgrading from an earlier release.

Sorry, but both betas carried a warning not to use them for "live" sites yet. If you want to live on the edge, you should understand enough of the source to figure these things out on your own.

bye, Dirk

Status: offline

LWC

Forum User
Full Member
Registered: 19/02/2004
Posts: 818
But when one will upgrade from a v1.5.5 to v1.6.0, will it detect UTF-8 automatically?

Also, I still hope you would change the word "vote" to "enter poll" in multi-questions polls.

Status: offline

LWC

Forum User
Full Member
Registered: 19/02/2004
Posts: 818
The install script can now also be localized, but it's hardcoded to LTR.

All times are EST. The time is now 07:51 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content