Welcome to Geeklog Sunday, July 25 2021 @ 03:59 pm EDT

Geeklog Forums

POST issue with Production site.


Status: offline

Chump

Forum User
Newbie
Registered: 10/03/05
Posts: 4
I have an issue with receiving POST vars from the following code.

PHP Formatted Code
        $display ="<CENTER>";
        $display .="<B>Hello $username, $message<B><BR>";
        $display .="<FORM ACTION=\"$siteurl/suggest.php\" METHOD=\"POST\">";
        $display .="<TEXTAREA ROWS=\"3\" COLS=\"15\" NAME=\"suggest\"></TEXTAREA><BR>";
        $display .= "<INPUT TYPE=\"hidden\" NAME=\"username\" VALUE=\"$username\">";
        $display .= "<INPUT TYPE=\"hidden\" NAME=\"useremail\" VALUE=\"$useremail\">";
        $display .= "<INPUT TYPE=\"submit\" NAME=\"\" VALUE=\"Send!\">";
        $display .= "</FORM>";
        $display .="</CENTER>";
        return $display;


In my development site (IIS PHP5) the function work correctly however, in my production site (UNIX) I am not receiving any of the POST vars in suggest.php.

Any suggestions? :pray:

Chump...
 Quote

Status: offline

Blaine

Forum User
Moderator
Registered: 16/07/02
Posts: 1232
Location:Canada
Are you looking for $HTTP_POST_VARS or $_POST ?

$HTTP_POST_VARS is not enabled by default on PHP 5 - and is old school.
Geeklog components by PortalParts -- www.portalparts.com
 Quote

All times are EDT. The time is now 03:59 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content