Welcome to Geeklog, Anonymous Monday, May 27 2024 @ 12:00 am EDT

Geeklog Forums

forum admin messed up


Status: offline

craymond

Forum User
Junior
Registered: 07/25/03
Posts: 17
I just updated my style.css with the correct code to fix my centerblock, which now has the professional theme look and feel.

When I go to the admin section now the headings ie statistics, settings etc buttons are covered with a blue box until you select one.

Then the tables I need to access to actually administer the pluging are out on the edge of the window (right hand side) and cannot be used/accessed. There is no way to slide over even and use them.

I hope this makes sense, but I fixed one thing and broke something worse (even though the site looks better!)


Thanks,
Chris
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
The forum uses the contents of the "navbar" directory (of your theme) there. Same as for the "My Account" page. How does that look?

You may have to copy that directory (or parts of it) over from the Professional theme, too.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

craymond

Forum User
Junior
Registered: 07/25/03
Posts: 17
Dirk-

Account Information looks fine. I can't find a "My Account" anywhere. But all admin screens look good.

Can you help me further with:
Quote by: Dirk

You may have to copy that directory (or parts of it) over from the Professional theme, too.



If you think that is the fix.

Thanks for the help.

Chris
 Quote

All times are EDT. The time is now 12:00 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content