Welcome to Geeklog, Anonymous Tuesday, January 31 2023 @ 10:46 pm EST

Geeklog Forums

missing text & blank buttons throughout 1.4.0sr5-1 (from 1.3.8)


Status: offline

dps

Forum User
Newbie
Registered: 10/31/06
Posts: 6
I recently upgraded from 1.3.8 to 1.4.0sr5-1 and have a few glitches in appearance. I tried a few different themes to see if it was just me but the errors did not fix themselves.

in the admins only block it lists this:
(1)
Blocks (1Cool
Chatterblock Admin (Cool
Content Syndication (1)
DB Backups (N/A)
Events (297)
FAQ Manager (16)
Filemgmt Admin (N/A)
Forum (272)
GL Version Test (1.4.0sr5-1)
Groups (32)
Links (136)
Mail Users (N/A)
Menu Editor (N/A)
Plugins (15)
Polls (6)
Spam-X (N/A)
Static Pages (134)
Stories (56)
Submissions (0)
Topics (9)
Users (1,687)
Visitor Stats (N/A)
Weather (19)


on every /admin/X page the top line is displayed as
[|]


all buttons on admin pages are blank and hard to press for they are about 1 char in width

on /admin/database.php i have NO buttons, therefore cannot backup via geeklog

im lost as to where to fix this, any help is GREATLY appreciated!

-Christian Doh! - that was a mistake
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Make sure you're using the language file that comes with 1.4.0 and that your theme is up to date.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

dps

Forum User
Newbie
Registered: 10/31/06
Posts: 6
thank you Big Celebration
 Quote

All times are EST. The time is now 10:46 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content