Welcome to Geeklog, Anonymous Monday, November 28 2022 @ 07:32 am EST

Geeklog Forums

Filemgmt stopped working


Status: offline

aaneiros

Forum User
Junior
Registered: 01/31/04
Posts: 26
confused
Hi. My filemgmt plugin stopped working after upgrading from 14.0Sr1 to 1.4.0Sr2. You can still download things but you cannot add any new downloads. When I go to the downloads administration page I cannot access any of the sections there; every time I click on any of the links there I simply stay where I am, that is: http://mysite/admin/plugins/filemgmt/index.php?op=listNewDownloads

However, I can use the upload feature to upload files and, as admin, I can see the new uploads waiting in the uopload queue but, as I said, I cannot reach the dowloads admin page.
 Quote

Status: offline

lokki

Forum User
Chatty
Registered: 03/19/05
Posts: 59
Maybe it's not your case but make sure your register_globals and register_long _arrays are still On
 Quote

Status: offline

aaneiros

Forum User
Junior
Registered: 01/31/04
Posts: 26
Sorry, I mean when I clic on any of the links on the download administration page, that is, http://mysite/admin/plugins/filemgmt/index.php, I get stuck there (althoug my browser's url box shows that I am where I should be if the thing worked all right: admin/plugins/filemgmt/index.php?op=listNewDownloads, for example )

Thanks.
 Quote

Status: offline

aaneiros

Forum User
Junior
Registered: 01/31/04
Posts: 26
Quote by lokki: Maybe it's not your case but make sure your register_globals and register_long _arrays are still On


Yes, you're right. I have changed my register_globals setting to On and now it's working again.

Thank you ;-)
 Quote

All times are EST. The time is now 07:32 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content