Welcome to Geeklog, Anonymous Friday, April 12 2024 @ 12:50 pm EDT

Geeklog Forums

1.3.12 CVS FCKeditor error


Turner

Anonymous
(is this the appropriate place to report these CVS issues?)

story mode is set for HTML

The error seems to happen only in Firefox (recent version). I enter the story editor and get the following message:

Toobar set "editor-toolbar1" doesn't exist
 Quote

Status: offline

Blaine

Forum User
Moderator
Registered: 07/16/02
Posts: 1232
Location:Canada
I am not able to duplicate this error. Using Firefox 1.5Beta2 or Beta1 that I had previously used.
Geeklog components by PortalParts -- www.portalparts.com
 Quote

Turner

Anonymous
Interesting. I wonder if there is something unique about my setup. I have just downloaded and installed the most recent CVS copy of geeklog. I also downloaded the pear modules. Geeklog is set in html mode. I have made no changes to the code at all.

My Firefox version is Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 Firefox/1.0.7 - just downloaded a week or so ago from here http://www.mozilla.org/products/firefox/.

When I submit an article, I get the error mentioned.

Also, it seems I cannot edit blocks, whether in Internet Explorer or Firefox. When I click the edit icon (the pencil), the geeklog simply blinks and comes back to the block management screen.
 Quote

Status: offline

Blaine

Forum User
Moderator
Registered: 07/16/02
Posts: 1232
Location:Canada
Other then CSS related errors reported in the Firefox JS Console, I see not real JS errors. I've tried preview, submit, edit etc of a story.

If anyone else can duplicate then I will try to address it.
Geeklog components by PortalParts -- www.portalparts.com
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by Turner: Also, it seems I cannot edit blocks, whether in Internet Explorer or Firefox. When I click the edit icon (the pencil), the geeklog simply blinks and comes back to the block management screen.

I fixed this in CVS a few hours ago.

bye, Dirk
 Quote

Turner

Anonymous
I think I see the issue. (For anyone who encounters the same sort of issue):

The error was being caused by my firefox cache. Cleared it and now the error is gone.

The block edit fix apparently hasn't yet made it into the tarball.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by Turner: The block edit fix apparently hasn't yet made it into the tarball.

The tarball is only created once every 24 hours.

bye, Dirk
 Quote

All times are EDT. The time is now 12:50 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content