Welcome to Geeklog, Anonymous Wednesday, June 19 2024 @ 09:49 am EDT

Geeklog Forums

Upgrading from 1.3.9 to 1.3.11sr2


Andrea

Anonymous
confused
I've made the upgrade and now it seems that everything works but if you click on a comment nothing happen and if you search for something and click on one of the results, geeklog show just the first page and doesn't go to the article clicked.

please HELP!!!!!! Banging your head
 Quote

Andrea

Anonymous
I forgot. If you want to try please go to http://osxtips.shift.it
 Quote

Andrea

Anonymous
Just to be more precise, I've run the database upgrade two times. The first one from 1.3.9 to 1.3.10 and the second one from 1.3.10 to 1.3.11. Now if I click on the Read more... link nothing happen :-(
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by Andrea: Just to be more precise, I've run the database upgrade two times. The first one from 1.3.9 to 1.3.10 and the second one from 1.3.10 to 1.3.11.

You don't need to do that - Geeklog's install script already does that for you. Just select the version you're coming from. In this case, you got away with it, since the change from 1.3.10 to 1.3.11 was a only small one.

I can't see anything wrong with your site - I can get to the full articles just fine.

You did update your theme, I assume?

bye, Dirk
 Quote

andrea

Anonymous
Thanks Dirk. I've restored the old site because I was not able to make the new one to work. I don't know what happened but probably something with the database because the page returned was just the main one. If I click on read more... nothing happen, if I click on a comment nothing is displayed, if I make a search and, suppose, 10 articles are found, when I click on one of these, I got always the first page...

Any idea of what's happened?
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by andrea: I don't know what happened but probably something with the database because the page returned was just the main one.

My money would be on a theme issue (i.e. the theme wasn't updated properly or at all). If Geeklog receives illegal parameters, it usually just redirects to the homepage.

bye, Dirk
 Quote

All times are EDT. The time is now 09:49 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content