Welcome to Geeklog, Anonymous Thursday, February 29 2024 @ 02:43 pm EST

Geeklog Forums

Moved public directory, images not behaving


Status: offline

ckofer

Forum User
Junior
Registered: 03/19/05
Posts: 25
Location:New Hampshire
check out http://www.skicheapordie.com/have_fun

images x-ed out. examining source code in my browser, it seems that it is referring to old directory though rest of code reflects new stuff

I thought it was working on another computer last night.


----

Chris Kofer
TheArsenicSite.net site adminstrator

plus some hobby sites
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Unfortunately, the URL to the images is stored in the story. If it's only a few stories, try editing and saving them again (without changing anything). Otherwise, you'll have to modify the stories in the database directly.

And, yes, this is listed as a bug ...

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

ckofer

Forum User
Junior
Registered: 03/19/05
Posts: 25
Location:New Hampshire
Thanks. Thankfully this is more of a hobby site though I have generated over $5 in ad rev's in past 3 weeks. Smile

I never deleted the original public part but renamed that folder and left the other stuff in there. So after screwing up config.php a few times I got it working again.

If I create another folder with the original path name and move the old folder to that location I may be able to get those pix back.

ck, aspiring hacker
----

Chris Kofer
TheArsenicSite.net site adminstrator

plus some hobby sites
 Quote

All times are EST. The time is now 02:43 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content