Welcome to Geeklog Sunday, August 25 2019 @ 01:13 am EDT

Geeklog Forums

Story editing not working


Status: offline

elect

Forum User
Chatty
Registered: 23/10/04
Posts: 37
I have been trying to edit an article so that it does not show on the front page, and appears only in the topic listing - but the changes won't save no matter what I do.

I am logged in as the geeklog admin on my site.

This is a new installation of geeklog (latest release 1.3.11)

Status: offline

tmarquez

Forum User
Regular Poster
Registered: 17/06/03
Posts: 70
I've had similar problems with other areas of my geeklog site and it turned out to be due to that I didn't properly update the templates after upgrading to 1.3.11. The way you can test if it is a template issue, is try switching to the professional theme and seeing if you're properly able to edit the article. Just a thought. Hope it helps.
T.Marquez Jr. - Webmaster - www.indianapolisfilm.net - Geeklog 1.4.0sr5-1

Status: offline

elect

Forum User
Chatty
Registered: 23/10/04
Posts: 37
Yep, was able to get the Professional theme to let me edit correctly - but no other theme does.

I also have no idea where in the themes the "templates" you are referring to exist, nor what to change in them. Anyone have any ideas?

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Themes will usually have to be updated to work with a new version of Geeklog when we introduce new functionality. The theme changes are listed in the documentation.

bye, Dirk

Status: offline

elect

Forum User
Chatty
Registered: 23/10/04
Posts: 37
Hrm. I guess I should figure out how all this works since the theme I like best for my site is not the Professional one.

All times are EDT. The time is now 01:13 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content