Welcome to Geeklog, Anonymous Saturday, October 01 2022 @ 11:15 pm EDT

Geeklog Forums

Quote border


GeorgeT

Anonymous
I have the latest version of forum running OK, but I notice that when someone "quotes" an article, the quote appears on a white background.

Other sites have a border and background color.

Looks much better.

Where is this set?
 Quote

Status: Banned

machinari

Forum User
Full Member
Registered: 03/22/04
Posts: 1512
your theme's style sheet should hold the css for the forum. look for ".quotebox"
 Quote

George Travan

Anonymous
Quote by machinari: your theme's style sheet should hold the css for the forum. look for ".quotebox"



Hmmm, I have a forumstyle.css that contains .quotebox { color: #000000; font-weight: plain; background-color: #F0F0F0; font-family: Verada; font-size:9px; }

This file is located in ....../layout/XSilver/forum

 Quote

Status: Banned

machinari

Forum User
Full Member
Registered: 03/22/04
Posts: 1512
yes you are right. however the instructions for installing the forum plugin suggested that you copy and paste that style into the theme's style sheet at layout/Xsilver/style.css for example.

then just add style for border and background color to that class.
 Quote

George Travan

Anonymous
Quote by machinari: yes you are right. however the instructions for installing the forum plugin suggested that you copy and paste that style into the theme's style sheet at layout/Xsilver/style.css for example.

then just add style for border and background color to that class.


OK, I copied the forum style to the end of the theme's style sheet.
I forced a reload of the browser.

Maybe, there is another step? I just reread the instructions...no clues for me. Still white background.

Thanks for your help. I'm new to geeklog. It seems to be the only thing that doesn't work.
 Quote

Status: Banned

machinari

Forum User
Full Member
Registered: 03/22/04
Posts: 1512
Quote by George Travan:Still white background.
did you actually change the color in the style sheet from #f0f0f0 to what you want?
and if so, try emptying your cache and then refresh your browser. hope that helps.
 Quote

George Travan

Anonymous
Quote by machinari:
Quote by George Travan:Still white background.
did you actually change the color in the style sheet from #f0f0f0 to what you want?
and if so, try emptying your cache and then refresh your browser. hope that helps.


Yep, tried this, as well. Hmmmm, must have missed something, as everything else seems to work OK.
 Quote

All times are EDT. The time is now 11:15 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content