Welcome to Geeklog Thursday, October 17 2019 @ 04:50 pm EDT

Geeklog Forums

Gallery Block problum


FreakWorld

Anonymous
The new Gallery Block will not work unless you can change the php.ini to yes.
Problem is I'm a ftp user. Is there a way I can get the box to work some other way?
The box comes up and looks fine. I just keep getting these errors. The Creater don't know.

PHP Formatted Code
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/virtual/site35/fst/var/www/html/lib-common.php(914) : eval()'d code:9) in /home/virtual/site35/fst/var/www/html/gallery/session.php on line 59

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/virtual/site35/fst/var/www/html/lib-common.php(914) : eval()'
d code:9) in /home/virtual/site35/fst/var/www/html/gallery/session.php on line 59

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/virtual/site35/fst/var/www/html/lib-common.php(914) : eval()'d code:9) in /home/virtual/site35/fst/var/www/html/gallery/util.php on line 1937

Status: offline

asmaloney

Forum User
Full Member
Registered: 08/02/04
Posts: 214
Quote by FreakWorld:
The Creater don't know.

I like that.

Actually, I said that I solved it by setting output_buffering in the php.ini to 'On'. I found this solution in one of the forums here or on squatty.com.

Does anyone have another solution?

FreakWorld

Anonymous
Sorry man. Was not trying to be insulting.
But if I did not say it.
Thin they will have referred me to you. lol
And I think Dirk and them know me well enough to know I will have not come up with the php mumbo jumbo. lol

Status: offline

asmaloney

Forum User
Full Member
Registered: 08/02/04
Posts: 214
Oh, no prob. I just wanted to clarify the php.ini stuff so we didn't get a bunch of replies about that.

I'm really curious about any other solutions because I don't understand why gallery is sending headers or why the change to php.ini works!

As far as I can tell in this code from gallery's util.php, we should not be sending header info:
PHP Formatted Code

    if (! isset($GALLERY_EMBEDDED_INSIDE)) {
        header('Content-Type: text/html; charset=' . $gallery->charset);
    }
 

FreakWorld

Anonymous
No one can think up a fix for this?

All times are EDT. The time is now 04:50 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content