Welcome to Geeklog, Anonymous Monday, June 24 2024 @ 11:32 pm EDT

Geeklog Forums

Google Api 0 result


Status: offline

geKow

Forum User
Full Member
Registered: 01/12/03
Posts: 445
I've installed the google api plugin from John P. Hoke (who is running a MT site meanwhile) but I get stucked as my search results are allways 0 (zero)
Yes, I have a licence key and when I run a different (not geeklog) google sript, it works.

Any suggestings? I allready tried to contact John P. Hoke without result Cry

geKow
 Quote

Status: offline

destr0yr

Forum User
Full Member
Registered: 07/06/02
Posts: 324
Same thing happened to me. It has to do with the way PHP is compiled. I'm not sure what makes or breaks it, however, if you have your own server, you may want to try different configure options.

I have a working Google API thingy here: http://www.destr0yr.com/google/.

I am running PHP 4.3.3, and my config options for are as follows:
Text Formatted Code

'./configure' '--with-apxs=/usr/local/apache/bin/apxs'
 '--with-xml' '--enable-bcmath' '--enable-calendar'
 '--with-curl' '--enable-ftp' '--with-gd' '--with-jpeg-dir'
 '--with-png-dir' '--with-xpm-dir=/usr/X11R6' '--with-imap'
 '--with-mcrypt' '--enable-magic-quotes' '--with-mysql'
 '--with-pear' '--enable-sockets' '--enable-track-vars'
 '--with-ttf' '--with-freetype-dir' '--enable-gd-native-ttf'
 '--enable-versioning' '--with-zlib' '--with-kerberos'

 


-- destr0yr
"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Douglas Adams
 Quote

Status: offline

geKow

Forum User
Full Member
Registered: 01/12/03
Posts: 445
Thank you, but since my site is on a hosted server, I don't know if that helps me
Cry

geKow
 Quote

All times are EDT. The time is now 11:32 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content