Welcome to Geeklog, Anonymous Wednesday, August 17 2022 @ 09:23 am EDT

Geeklog Forums

yes yet another prob w/ lib_common.php


Status: offline

Elissa_Berserk

Forum User
Newbie
Registered: 08/21/03
Posts: 2
confused
After hours of working on a GL I have yet to get it working, could someone please help me Question I\'ve seen other post like mine, but I\'ve tried to solution and it has yet to helped... Message; Parse error: parse error in /home/berserk/public_html/lib-common.php on line 3036 Fatal error: Call to undefined function: plg_showcenterblock() in /home/berserk/public_html/index.php on line 67 I\'ve tried unzipping file in winrar and uploading the new file, but the error dosen\'t change, could someone send me a copy that does work? Pretty Please?!?!?!
 Quote

Status: offline

Blaine

Forum User
Moderator
Registered: 07/16/02
Posts: 1232
Location:Canada
It would appear you have a 1.3.8 version of index.php but a 1.3.7 or earlier release of system/lib-plugins.php The plg_showcenterblock() is a new feature added as of 1.3.8
Geeklog components by PortalParts -- www.portalparts.com
 Quote

Status: offline

Elissa_Berserk

Forum User
Newbie
Registered: 08/21/03
Posts: 2
that\'s odd cause I downloaded vs. 1.3.8-1 3 days ago and it\'s the only version I\'ve got...
 Quote

Status: offline

samstone

Forum User
Full Member
Registered: 09/29/02
Posts: 820
angelic
I used the 1.3.8-1 downloaded here and created two sites without any problem at all. So, it is not the package problem.

Were you upgrading or doing a clean installation?

How did you upload the files?

Sam
 Quote

Mark

Anonymous
I think your lib-common is corrupted. I recommend you re-edit and re-upload this file using a fresh copy from the tarball.
 Quote

Status: offline

DTrumbower

Forum User
Moderator
Registered: 01/08/03
Posts: 507
Use a pure text editor to modify the config and lib-common files. DreamWeaver and others are not a text editor.
 Quote

Status: offline

samstone

Forum User
Full Member
Registered: 09/29/02
Posts: 820
angelic
Word Pad works fine. I use MacroMedia Home Site, and sometimes phpEdit. I upload using SmartFTP, as still developing program, but quite smart. Hope this help. Sam
 Quote

Elissa Berserk

Anonymous
I edited using CuteFTP, and I also used CuteFTP to upload everything. I unzipped all the files using WinZip the first time (this probably corrupted them). I then used WinAce to extract them, and same problem. Finally, I used WinRAR and still getting the same error. If someone could, please send me a copy of lib_common.php to ElissaFTJ@yahoo.com. Thanks.
 Quote

Status: offline

samstone

Forum User
Full Member
Registered: 09/29/02
Posts: 820
angelic
I use WinRAR and it has never corrupted the file. It the file is corrupted, you will usually find it without normal (easily readable) line breaks. I am not convinced that it is only the lib-common.php and emailing it to you will make the difference, because if lib-common is corrupted, other files would also have. If you are sure the file is corrupt, you should unpack it again. Sam
 Quote

All times are EDT. The time is now 09:23 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content