Welcome to Geeklog, Anonymous Wednesday, February 01 2023 @ 04:50 pm EST

Geeklog Forums

Forum 2.2 error


Status: offline

Filipino

Forum User
Chatty
Registered: 08/27/02
Posts: 50
I am receiving the below error in forum 2.2 with 1.3.8

Install went find, adding category and forum also went without hitch. Posting a test message is accepted and it can be previewed .... but when pressing Submit the error appears

1054: Unknown column 'topicimg' in 'field list'

I have tried uninstalling forum and reinstalling error still remains.

This is the error.log entry:

12:06:57 2003 - 1054: Unknown column 'topicimg' in 'field list' SQL in question: INSERT INTO gl_forum_topic (forum,name,date,lastupdated, email,website,subject,comment,postmode,ip,mood,topicimg,uid,pid,sticky,locked)
VALUES ('1','Admin','1061381217',1061381217,'','','Test','<b>Test</b>','html','xxx.xxx.xxx.xxx','','icon_file','4','0','0','0'Wink
 Quote

Status: offline

Blaine

Forum User
Moderator
Registered: 07/16/02
Posts: 1232
Location:Canada
It would appear you have not replaced all the 2.0 code as that was a field used in the original 2.0 release only.
Geeklog components by PortalParts -- www.portalparts.com
 Quote

Status: offline

Filipino

Forum User
Chatty
Registered: 08/27/02
Posts: 50
Blaine This was a brand new 1.3.8 and forum 2.2 install it had never had forum 2 on this site so puzzled what I missed and how. I did add the field to the forum_topic table which stopped the error appearing.
 Quote

All times are EST. The time is now 04:50 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content