Welcome to Geeklog Wednesday, November 25 2020 @ 03:20 pm EST

Geeklog Forums

stocks plugin


wfz

Anonymous
I have the stocks plugin and it *looks* fine on my Politics section, but when I try to remove or add stocks, nothing happens. I figure either a permissions problem, or I am somehow pointing at the wrong tables. Any idea how to troubleshoot?
 Quote

Status: offline

squatty

Forum User
Full Member
Registered: 21/01/02
Posts: 269
A few questions.... Our you removing or adding stocks to the default stocks section (from the \"Stock Options\" link on the Admin Menu) or is this your stock options (for your user)? Do you see any error messages in your /path/to/geeklog/logs/error.log file? Have you looked at the stock tables to see if the data is being updated? I can\'t repeat this problem on any of my sites.
In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?
 Quote

wfz

Anonymous
groggy
I\'ve tried adding stocks to both user module and default module (as admin). I can see the stocks tables using phpMyAdmin and it looks to me as if no changes are being made to them. I\'ve tried giving the scripts enhanced permissions and i\'ve given the stocks user group more permissions. still nothing. I\'m stumped. Confused
 Quote

wfz

Anonymous
A few more details on what I see. In my SQL database, the geeklog prefix is \"gl_\". In config.php I set the prefix accordingly. I have tables called ST_stocks and ST_user_stocks, but no gl_stocks or gl_user_stocks. In the INSTALL file, it talks about the config.php file having parameters that control anonymous access, but for the life of me I don\'t see anything there. Does this sound right? My config file has 70 lines. I don\'t understand line 56 of the config file, which says simply fill in the name of your tables... where?
 Quote

Status: offline

squatty

Forum User
Full Member
Registered: 21/01/02
Posts: 269
You don\'t need to change the table prefix setting in config.php. It should read as follows: $_ST_table_prefix = \'ST_\';
In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?
 Quote

wfz

Anonymous
Thanks. I changed that back to \"ST\", but it didn\'t solve my problem. It still looks as if everything is working properly except that the \"add\" or \"remove\" queries are not making it from the web server to MySQL.
 Quote

All times are EST. The time is now 03:20 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content