Welcome to Geeklog, Anonymous Thursday, May 30 2024 @ 06:53 pm EDT

Geeklog Forums

RSS Feed Problem


nick333

Anonymous
I'm running geeklog v 1.3.7 and my rss feed doesn't show any stories. I can't figure out why it doesn't work. If anybody has any ideas let me know.Thanks
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Check the permissions for the geeklog.rdf file and the backend directory. Also, do you get any error messages (in the browser or in error.log) when you save a story? bye, Dirk
 Quote

Anonymous

Anonymous
check with your host that they alow you to do that sort of thing. our old host never did.
 Quote

Status: offline

vinny

Site Admin
Admin
Registered: 06/24/02
Posts: 352
Location:Colorado, USA
Also, check and make sure that anonymous users have read access both to the stories that you want to appear in the RDF/RSS file and the topics those stories are in. -Vinny
 Quote

Anonymous

Anonymous
The permissions are 775 on both the geeklog.rdf file and the backend directory. Anonymous users have read access to both the topic and the story, and I host my own web server. Is there anyway the rss feed could be turned off? Thanks
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
In config.php: $_CONF['backend'] = 1; // 1 = active, 0 = off bye, Dirk
 Quote

Status: offline

vinny

Site Admin
Admin
Registered: 06/24/02
Posts: 352
Location:Colorado, USA
If you are using a hosting provider for geeklog it is likely that your permissions need to be 777 for the backend directory and 666 (or 777) for the rdf file. -Vinny
 Quote

All times are EDT. The time is now 06:53 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content