Welcome to Geeklog Monday, October 19 2020 @ 08:37 pm EDT

Geeklog Forums

Losing Portal Blocks and Ordering


Anonymous

Anonymous
Have to say that Geeklog is superb. After installing a pre-production site I find it hard not to tinker! You may know about this problem already and hope you can help. I have added a few portal RSS feeds for news. It seems to be a bit hit and miss whether they appear or not on pages. After adding a couple yesterday they finally appeared where they were supposed to after changing the sections, saving, then changing the block sections selection back to where they should be. Added a couple more non-portal blocks today and the portal blocks on the right side where the changes were made have disappeared again - nothing I do seems to bring 'em back. Any ideas?
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Yeah, there is a problem with portal blocks (which was reported here some days ago, but I can't seem to find it right now): When you edit a portal block, it disappears. It should, however, reappear after one hour. Or you could, when you edit it, clear the "Last RDF Update" edit field in the block editor. Hope that helps. bye, Dirk
 Quote

Anonymous

Anonymous
Thanks for that Dirk. Makes me feel a lot better knowing that it is a reported problem and thanks for the workaround. You're doing a great job and am looking forward to upgrading Geeklog when the next version is released. Cheers, Clive
 Quote

All times are EDT. The time is now 08:37 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content