Welcome to Geeklog Friday, November 24 2017 @ 06:05 am EST


Status: offline

ltcolumbo

Forum User
Regular Poster
Registered: 17/12/2001
Posts: 91
Ok, I download the tarball, extract and edit the config.php file. I cp -rf ~http/ after renaming public_html to htdocs because that is the base directory.. I also create the user and database and set password in mysql and import content to database no problem.. but when I go to www.wastelandranger.org/index.php it doesn't seem to be reading from the config.php file to tell where everything is.

Anonymous

Anonymous
Seems to be missing some files. like lib-common.php: wastelandranger:/usr/local/src/tmp/geeklog-1.2.5-1/public_html (13)# ls lib-common.php ls: lib-common.php: No such file or directory

Status: offline

Tony

Site Admin
Admin
Registered: 17/12/2001
Posts: 405
Location:Urbandale, Iowa
For the comment above: If this is 1.2.5-1 then there shouldn't be a lib-common.php...it's still called common.php For main thread: Change the path to config.php in either common.php or lib-common.php based on whether you use 1.2.5-1 or 1.3 respectively.
The reason people blame things on previous generations is that there's only one other choice.

Anonymous

Anonymous
I personally don't like using public_html in Geeklog. I don't have the public_html directory on my server, so when I want to configure the scripts, I have to manually edit out the hard coded references to public_html.

All times are EST. The time is now 06:05 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content