Topics

User Functions

Events

There are no upcoming events

What's New

Stories last 2 weeks

No new stories

Comments last 2 weeks

No new comments

Trackbacks last 2 weeks

No new trackback comments

Links last 2 weeks

No recent new links

NEW FILES last 14 days

No new files

Welcome to Geeklog Monday, April 21 2014 @ 08:54 AM EDT


 Forum Index > Support > Plugin Support New Topic Post Reply
 Right blocks escape down
   
Alvin_tya
 11/16/12 12:23PM (Read 435 times)  
++---
Junior

Status: offline


Registered: 07/14/10
Posts: 19
Hello to All
I upgraded my GL from 1.6.1 to 1.8.1 ( it was recommended)
All is ok, but when I click "Callendar", or when try to add a "Link" - right block escape down.
Maybe some file is transferred not good or other my mistake ?
I did not check thoroughly all, but think rest it's good. It is when I change template too.
I try to change locale, language, timezone and nothing.
On demo GL site is 1.8.1 too and work properly.
Click "Kalendarz" on http://papa.cyniek.pl , and see.
Thank You for any help

I'm learning...
 
Profile Email Website
 Quote
ironmax
 11/16/12 02:03PM  
MMMMM
Moderator

Status: offline


Registered: 06/20/03
Posts: 659
Quote by: Alvin_tya

Hello to All
I upgraded my GL from 1.6.1 to 1.8.1 ( it was recommended)
All is ok, but when I click "Callendar", or when try to add a "Link" - right block escape down.
Maybe some file is transferred not good or other my mistake ?
I did not check thoroughly all, but think rest it's good. It is when I change template too.
I try to change locale, language, timezone and nothing.
On demo GL site is 1.8.1 too and work properly.
Click "Kalendarz" on http://papa.cyniek.pl , and see.
Thank You for any help



You may have some corrupted files. It is suggested that you re-upload a fresh copy from the 1.8.1 version archive and then check to see if you can access your site. Keep in mind you will need to make sure you have a copy of your db-config.php and siteconfig.php files or you will be reconfiguring these files by hand to get your site working again.

Michael

Have you seen the Geeklog Demo site? Check it out by clicking on the Demo Site link to the left under Resources - Getting started.
 
Profile Email Website
 Quote
Alvin_tya
 11/16/12 02:25PM  
++---
Junior

Status: offline


Registered: 07/14/10
Posts: 19
Thank U for reply
Now I have error
2 - Invalid argument supplied for foreach() @ /home/server/public_html/papa/system/pear/Net/URL.php line 178

I don't know what is wrong...Only blocks was bad - now all page...
I try to overwrite all files
I remember about db-config and siteconfig Smile

I'm learning...
 
Profile Email Website
 Quote
Content generated in: 0.68 seconds
New Topic Post Reply

Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Able to post 
Filtered HTML Allowed 
Censored Content