Welcome to Geeklog, Anonymous Friday, April 19 2024 @ 06:21 am EDT

Geeklog Forums

FCKeditor not displaying


malcolm (pathwayuk)

Anonymous
I've just installed Geeklog succesfully, placing it in a /myblog subfolder of my main website because I already had apps in the root. I've also switched to the Firestone theme. All fine.

Except: I cant get FCKeditor 2.6.6 to display toolbars anywhere. The edit boxes show raw HTML code

advanced_editor is set true
postmode is html formatted

Firestone seems to correctly include .....editor_advanced.thtml

I've tried deleting cookies/temp file and restarting in case that was confusing it.

Any ideas anyone?
 Quote

Status: offline

::Ben

Forum User
Full Member
Registered: 01/14/05
Posts: 1569
Location:la rochelle, France
Hi,

As firestone theme is up to date and advenced editor works on the Geeklog demo site, a link to your site could help.

Ben
I'm available to customise your themes or plugins for your Geeklog CMS
 Quote

Malcolm

Anonymous
Quote by: ::Ben

Hi,

As firestone theme is up to date and advenced editor works on the Geeklog demo site, a link to your site could help.

Ben



Hi Ben ....The site is www.pw-wip.co.uk/ourblog

I've temporarily set the admin pwd to password if you want to take a look
 Quote

Status: offline

::Ben

Forum User
Full Member
Registered: 01/14/05
Posts: 1569
Location:la rochelle, France
Something is certainly missing as the fckeditor is not fire even with the professional theme. You can try to re upload all files from the Geeklog 1.8.1 archive except the install folder with your ftp software.

Ben
I'm available to customise your themes or plugins for your Geeklog CMS
 Quote

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 09/27/05
Posts: 1468
Location:Canada
I checked It works under both themes.

For the admin user under My Acount -> Layout and Language you needed to enable the Advance Editor. Any old users that where created before you set the Advance Editor as the default in the site config will still use the normal editor by default. That is the same for any older stories created before you set the Advance Editor in the Site Config.

Tom
One of the Geeklog Core Developers.
 Quote

Status: offline

::Ben

Forum User
Full Member
Registered: 01/14/05
Posts: 1569
Location:la rochelle, France
Mr. Green I forgot this feature.

It is not the first time we see a user with this issue. Maybe we could make something more user friendly in this case Question

Ben
I'm available to customise your themes or plugins for your Geeklog CMS
 Quote

Malcolm

Anonymous
Thanks for help on this. yes, its working. I had to delete users and then add them again, then they get the advanced editor.

Big Grin
 Quote

All times are EDT. The time is now 06:21 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content