Welcome to Geeklog Monday, October 19 2020 @ 07:51 pm EDT

Geeklog Forums

Option to save or delete a story is missing .


Status: offline

guganbl

Forum User
Chatty
Registered: 12/05/07
Posts: 57
confused
I have done it again!
Here is what i did and what happened:
I`m usin gl 1.7.0 .
I was trying to make google adsense code work in gl stories .
So i went to configuration > Miscellaneous > HTML Filtering , and under admin html added <script> tag.
Just that.
After that , i don`t have option to save story or delete it , end of the page is missing .
I wanted to remove that option form admin html , but that also doesn`t apear. When i go back under configuration > Miscellaneous > HTML Filtering admin HTML and expand it i have fev elements but not <script> that i added . And again there is no save or delete or add element option.
Also when i click on edit story i can`t change between top level menus like preview , Editor , Publish options , Images .... i`m stuck on editor , and editor is not fully loaded , i don`t have save or delete or cancel option on the bottom of the page. If i click on images or publish options for example nothing happens, it stays on edit menu.
I really need some help with this one Frown

Regards
Sasa

Oops!
 Quote

MrG

Anonymous
Sasa;

Don't know if this will help, but I just had the same sort of thing happen to me when I tried to add the [page_break] function to the Html filtering under Misc.

If you can access the database for the GL program, maybe you can do what I did. I searched for the words I put in and fixed it.

Check out the post I just put up a couple days ago.

http://www.geeklog.net/forum/viewtopic.php?showtopic=91335


Rich
 Quote

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 27/09/05
Posts: 1403
I just checked and confirmed this problem

If you have access to phpmyadmin you can update the config value named "admin_html" in the gl_conf_values table manually by just putting the default_value into the value column

PHP Formatted Code

a:7:{s:1:"p";a:3:{s:5:"class";i:1;s:2:"id";i:1;s:5:"align";i:1;}s:3:"div";a:2:{s:5:"class";i:1;s:2:"id";i:1;}s:4:"span";a:2:{s:5:"class";i:1;s:2:"id";i:1;}s:5:"table";a:6:{s:5:"class";i:1;s:2:"id";i:1;s:5:"width";i:1;s:6:"border";i:1;s:11:"cellspacing";i:1;s:11:"cellpadding";i:1;}s:2:"tr";a:4:{s:5:"class";i:1;s:2:"id";i:1;s:5:"align";i:1;s:6:"valign";i:1;}s:2:"th";a:6:{s:5:"class";i:1;s:2:"id";i:1;s:5:"align";i:1;s:6:"valign";i:1;s:7:"colspan";i:1;s:7:"rowspan";i:1;}s:2:"td";a:6:{s:5:"class";i:1;s:2:"id";i:1;s:5:"align";i:1;s:6:"valign";i:1;s:7:"colspan";i:1;s:7:"rowspan";i:1;}}


I will add a this bug to the tracker.

Tom
One of the Geeklog Core Developers.
 Quote

Status: offline

guganbl

Forum User
Chatty
Registered: 12/05/07
Posts: 57
Huh......... thank you people........ now it works. I figured out myself that code is in the database but i would never find it without your help.
LOL
THANNNXXXXXXXX
 Quote

All times are EDT. The time is now 07:51 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content