Welcome to Geeklog Wednesday, June 03 2020 @ 03:32 am EDT

Geeklog Forums

Smooth_Blue theme for 1.6


Status: offline

miroslav

Forum User
Newbie
Registered: 27/03/10
Posts: 6
Has anybody developed Smooth_Blue for GL 1.6? There are several issues in version 1.5 including hard-wired english strings and impossibility to see search results from advanced search.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
There is one over on the demo site, but it seems to have the same issues you mentioned.

I think the hard-coded English strings have always been specific to this theme but shouldn't be too hard to fix. For the search, try copying over the search templates from the Professional theme.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

miroslav

Forum User
Newbie
Registered: 27/03/10
Posts: 6
Dirk,
thanks for suggestions. As you mentioned, hard-wired English strings can be fixed and I did that. However, I am lost with the search as copying files from professional/search did not help and my knowledge of GL internals is rather weak.
Miroslav
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Simply copy the files from public_html/layout/professional/search into the "search" directory of the Smooth Blue theme.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

miroslav

Forum User
Newbie
Registered: 27/03/10
Posts: 6
Thanks Dirk,
I did copy the files, but no change - search does not work. I see that the theme is designed for GL 1.5. Is there anything important in CSS files that might have influence?
Miroslav

 Quote

Status: offline

Laugh

Site Admin
Admin
Registered: 27/09/05
Posts: 1397
I believe I had the same problem a while ago. If I remember correctly you are missing the lists directory in the smooth blue theme.

Tom
One of the Geeklog Core Developers.
 Quote

ironmax

Anonymous
I updated the theme to include the missing list directory. You can download the archive by finding it thru the demo site or from this direct link. http://www.spacequad.com/filemgmt/index.php?id=495
 Quote

Status: offline

miroslav

Forum User
Newbie
Registered: 27/03/10
Posts: 6
Thanks to all for help.
The problem was in the missing directory lists.
 Quote

Status: offline

perfectten

Forum User
Newbie
Registered: 10/07/10
Posts: 9
Hi i downloaded the smooth blue theme and it doesn't work when i try to change themes in the configuration section of my website.
Give me a place to stand and i will move the earth
 Quote

ironmax

Anonymous
What is your site URL? I'll login and see whats going on.

Michael
 Quote

Status: offline

perfectten

Forum User
Newbie
Registered: 10/07/10
Posts: 9
www.perfecttennails.se/blogg
Give me a place to stand and i will move the earth
 Quote

ironmax

Anonymous
Quote by: perfectten

Hi i downloaded the smooth blue theme and it doesn't work when i try to change themes in the configuration section of my website.



I finally was able to login to your site. Looks like you got the pills theme installed correctly. Verify you have done the same for the smooth_blue directory. From the Layout and Language tab of My Account, it looks like when you created the root directory for the theme, you may have mistyped it without the underscore between the two names of smooth_blue. Rename that directory to have it with the underscore and I think you should be good to go.

Michael
 Quote

All times are EDT. The time is now 03:32 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content