Welcome to Geeklog Tuesday, October 26 2021 @ 06:17 pm EDT

Geeklog Forums

Site Crashes internet explorer ???


Status: offline

trampoline

Forum User
Full Member
Registered: 24/02/06
Posts: 392
My site crashes Internet Explorer on XP, I can't see why...
can anyone see what is going on, there are no Geeklog errors or server errors so it's the wonder of IE again...

******************

If you reload the Home page or click on the Home / News button then it crashes IE....

any help would be very greatfuly recieved...
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
You have some HTML between the closing </head> and the opening <body> tag - no idea if that's it, but it certainly doesn't belong there. Might as well be some of that JavaScript ...

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

trampoline

Forum User
Full Member
Registered: 24/02/06
Posts: 392
NOt relevent see below...
 Quote

Status: offline

trampoline

Forum User
Full Member
Registered: 24/02/06
Posts: 392
Ok I got it,
on a hunch I removed a front page story that included an auto tag I have made to support a you tube video...
Once that had been removed the crashing stopped so there was some bug in auto tags, don't know what because it seems to work OK apart from the crashing of IE that is...
 Quote

Status: offline

ankur_mmy

Forum User
Newbie
Registered: 18/02/08
Posts: 14
I am facing same issue, but only on IE 7

the site is onlygizmos dot com

can someone please guide me what could be wrong...?

Thx
Annkur
 Quote

Status: offline

ankur_mmy

Forum User
Newbie
Registered: 18/02/08
Posts: 14
Any suggestion
 Quote

All times are EDT. The time is now 06:17 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content