Welcome to Geeklog, Anonymous Tuesday, June 25 2024 @ 04:24 am EDT

Geeklog Forums

Gus Install Problem


Status: offline

scobb77

Forum User
Newbie
Registered: 12/15/07
Posts: 14
I am installing GUS 1.3.2 into Geeklog (latest version).

After setting everything up, I go into the plugins section, it shows GUS with the link to install. When I click on the link, it acts for a second like it's installing but then goes to my main page and has a title of "Install GUS" but no other links or writing of any type. I have checked my error log and it does not even show that anything was accessed or attempted as far as the install is concerned.
Is there something I have failed to load?
 Quote

Status: offline

jmucchiello

Forum User
Full Member
Registered: 08/29/05
Posts: 985
GUS is up to version 1.7. But apparently that version isn't here at geeklog.net. Try getting it here.
 Quote

ironmax

Anonymous
Andy was supposed to be putting out an update to GUS a month ago but I guess he never made it that far.

Michael
 Quote

Status: offline

scobb77

Forum User
Newbie
Registered: 12/15/07
Posts: 14
Thanks a bunch! The update fixed that problem. It did bring up a new problem while installing but my better half is dragging me out to finish some last minute Christmas shopping. As soon as I get back I'll do some research to see if I find a post on this problem. If I don't I'll post again later but thanks for the help so far!

Steve
 Quote

All times are EDT. The time is now 04:24 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content