Welcome to Geeklog Saturday, September 26 2020 @ 01:39 pm EDT

Geeklog Forums

Bad Behaviour Menu Disapears


Status: offline

trampoline

Forum User
Full Member
Registered: 24/02/06
Posts: 392
Hi
I have Bad Behaviour installed and it's great, however the menu keeps disapearing in the
Admins menu Items.
If you access Bad Behaviour from The main admin Home Panel the menu Item appears in Admin's menu Items on the left hand side.
When you leave the Bad Behaviour Control Panel the menu item disapears from the Admin's menu ??
I have deleted the plugin and reinsalled same thing happens...??
Any suggestions ?
It does seem to be working though so that's OK
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Never seen this happening ... Is this Bad Behavior version 1 or 2?

One idea: Check that you're in the Bad Behavior Admin group.

bye, Dirk
 Quote

Dazzy

Anonymous
I have seen this before with BB2, but only when using glmenu, never really bothered me as it seemed to sort itself out after a while, so I didnt worry Blaine or Mark with it.
 Quote

Status: offline

DTrumbower

Forum User
Moderator
Registered: 08/01/03
Posts: 507
I have a few sites where it doesn't show up. Not using glmenu. I never sweated it.
 Quote

Status: offline

mevans

Forum User
Full Member
Registered: 08/02/04
Posts: 393
Location:Texas
I'll walk through the code this weekend and see if I can figure why the menu doesn't seem to always want to show up.

Thanks!
Mark
 Quote

All times are EDT. The time is now 01:39 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content