Welcome to Geeklog Sunday, November 29 2020 @ 05:38 pm EST

Geeklog Forums

Forum posts what show in Centerblock


Status: offline

denis

Forum User
Chatty
Registered: 11/08/07
Posts: 69
In posts what show in my Centerblock every time I have double name of topic.
url from image what is in this post is showing up.


My story My story
Started by: denis, 10/16/07 15:01 PM
Views:18, Replies:0
10/16/07 15:01 PM

[ img ]http://img144.imageshack.us/img144/2159/treneprmirmz4.jpg[/img] My story Prof.S.M.


Can I fix it ?
Can image show up in posts what show in central block or just url from this image?
In forum topic,this image showing up in this post,but in Centerblock I have just url from this image in this same post..
 Quote

Status: offline

denis

Forum User
Chatty
Registered: 11/08/07
Posts: 69

In posts what show in my Centerblock every time I have double name of
topic and one part of story of this post.
url from image what is in this post is showing up too.

I guess this is error in cause of my layout theme (I use Pfarm Theme
Beta).With professional theme posts what show in my Centerblock don't
have this error,but I like to keep my Pfarm Theme Beta..

Can I fix it ?
Can image show up in posts what show in central block or just url from
this image?
In forum topic,this image showing up in this post,but in Centerblock I
have just url from this image in this same post..
I know that Dizzy can fix it but he don't have time.
Can anybody else help me?
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Btw, please stop trying to post with [ img ] tags - those are not allowed and I get a spam post notification every time ... Confused

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

denis

Forum User
Chatty
Registered: 11/08/07
Posts: 69
Okey and sorry..
I didn't know that and I thought is something wrong with my pc.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Imageshack says the image doesn't exist ...

From your description, I'd assume you forgot to include the forum CSS into your theme's stylesheet. See the forum's installation instrucations for details.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

denis

Forum User
Chatty
Registered: 11/08/07
Posts: 69
This image don't exist because url is not correct (I wrote this url like this because I don't like to show this image here )..

See the forum's installation instrucations for details.


I will be happy to see this installation instrucations ,but..can you please tell me where can I finde this forum installation instrucations document?
How I can include the forum CSS into my theme's stylesheet?Where I need to go? :banghead:
 Quote

Status: offline

denis

Forum User
Chatty
Registered: 11/08/07
Posts: 69
With ftp I exported two files : layout/pfarm_theme_beta/style.css,
and
layout/pfarm_theme_beta/forum.css.

I added forum.css into style.css and then i transfered this style.css back in my
layout/pfarm_theme_beta/style.css

But,still I have same pronblem. No changes.. Confused
 Quote

Status: offline

denis

Forum User
Chatty
Registered: 11/08/07
Posts: 69
Can somebody help me?
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
A URL would help ...

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

denis

Forum User
Chatty
Registered: 11/08/07
Posts: 69
Thanks Dirk,
please check your email.
 Quote

Status: offline

denis

Forum User
Chatty
Registered: 11/08/07
Posts: 69
Dirk,did you received my message with url of my website and can you help me with this issue?
Can anybody tell me how to fix this error?
 Quote

Status: offline

denis

Forum User
Chatty
Registered: 11/08/07
Posts: 69
okey...
I see that Dirk don't like to help me. Mr. Green
Can somebody help me with this error? :pray:
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Well, excuse me for being busy Neutral

I had a quick look at your site and couldn't find anything you seemed to be missinh. However, your HTML is completely broken. There are closing </body> tags in the middle of the page, for example. If I were a browser, I would refuse to render that properly, too ...

You may want to run the site through the W3C validator, fix the errors and see if that makes a difference.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

denis

Forum User
Chatty
Registered: 11/08/07
Posts: 69
Uh...
W3C validator results:Failed validation, 188 Errors
and I don't know what is the reason for this errors and I don't understand how to fix any of this errors Frown
This is W3C validator results for www.geeklog.net : Passed validation, 55 warning(s)
Error message for my website:
This page is not Valid HTML 4.01 Transitional!
Failed validation, 188 Errors

Line 45, Column 108: NET-enabling start-tag requires SHORTTAG YES.
…rg/ba/mediagallery/mediagallery.css" />


The sequence <FOO /> can be interpreted in at least two different ways, depending on the DOCTYPE of the document. For HMTL 4.01 Strict, the '/' terminates the tag <FOO (with an implied '>' ). However, since many browsers don't interpret it this way, even in the presence of an HMTL 4.01 Strict DOCTYPE, it is best to avoid it completely in pure HTML documents and reserve its use solely for those written in XHTML.



I don't understand where I supposed t go and what I supposed to fix..
If you show me how to fix one or two of this errors,maybe I will figure it out how to fix it all of them..Can you tell me which one html file I need to open and fix it?
Line 46, Column 37: required attribute "TYPE" not specified.

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">



The attribute given above is required for an element that you've used, but you have omitted it. For instance, in most HTML and XHTML document types the "type" attribute is required on the "script" element and the "alt" attribute is required for the "img" element.

Typical values for type are type="text/css" for <style> and type="text/javascript" for <script>.


 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
The warnings on geeklog.net are due to PHP's insistence to use XHTML-style <br/> tags even though we're only using plain old HTML. The first issue you quoted is something similar (an XHTML tag in HTML) and can be ignored for the moment.

Try concentrating on the real errors, like missing close tags, wrongly nested tags, and the like.

You will have to try and identify were the problem is coming from. It may be in your template files somewhere, or in the content of your stories or blocks. At least for the stories and blocks it should be obvious if you have a look at the HTML source of your site (in your browser or in the validator - it has an option to also display the source code).

The theme documentation has some information on how themes work that may help, but you probably already know that since you seem to have made your own theme (or modified an existing one) already.

HTH

bye, Dirk
 Quote

ironmax

Anonymous
Quote by: denis

Uh...
W3C validator results:Failed validation, 188 Errors
and I don't know what is the reason for this errors and I don't understand how to fix any of this errors Frown



Denis,

Zip up your theme's directory and upload it to me on my site and I'll have a look at it. By theme's dir I mean /public_html/layout/themename. And include all sub dirs and files as they are listed. After you have made an account on my site, upload the zip and I will check it out on a test site and attempt to see what the problem is. Then send you a message when its done.

Michael
 Quote

Status: offline

denis

Forum User
Chatty
Registered: 11/08/07
Posts: 69
Thank You Michael !
I can give to you my login informations to my website and you can check everything directly ..
Please check your email ...
 Quote

ironmax

Anonymous
Quote by: denis

Thank You Michael !
I can give to you my login informations to my website and you can check everything directly ..
Please check your email ...



Everything is done and up and running!

Michael
 Quote

Status: offline

denis

Forum User
Chatty
Registered: 11/08/07
Posts: 69
Michael,

T H A N K Y O U !


Y O U A R E T H E B E S T !
 Quote

All times are EST. The time is now 05:38 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content