Welcome to Geeklog, Anonymous Saturday, June 22 2024 @ 05:09 am EDT

Geeklog Forums

Polls not displaying vote buttons


Status: offline

jordydme

Forum User
Full Member
Registered: 11/03/05
Posts: 135
This is odd...the polls have been working fine for me up until today. No when I create a poll the radio button to vote is not there and the results are diplayed instead of the ability to vote. I have done a search but not found any threads that explain this. Is there a default time polls last for? I did not think there was as i had one up for over a month working fine. I looked at the settings in the config and didn't see anything. I think I may hae a glitch. I am running GL Version 1.3.11sr2

Any ideas?
Jordy
 Quote

Status: offline

jordydme

Forum User
Full Member
Registered: 11/03/05
Posts: 135
Ok... i did some more research. So it seem as though this may be normal caus I myself had just voted and the system is diplaying the results so I don't vote again...correct??
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Read the FAQ Yep.
 Quote

mach

Anonymous
that faq needs to be updated to reflect the plugin's conf file rather than Geeklog's conf file.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Done, thanks.

bye, Dirk
 Quote

All times are EDT. The time is now 05:09 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content