Welcome to Geeklog Friday, October 22 2021 @ 12:10 am EDT

Geeklog Forums

faqman will not install


Status: offline

hatric

Forum User
Junior
Registered: 19/09/05
Posts: 22
I can not get faqman to install.

I set it up as directed but when I go to the plugin install page and click the install button nothing happens. I checked the error log but there was no entries regarding this.

I am pretty sure I got everything right and double checked the permissions on the folders/files.

I read on some posts about the "register_globals" needing to be on. I do not have access to the php.ini file and am unsure where and how to edit the .htaccess file if that is indeed required.

Banging your head

any suggestions for me?

thanks!

Hatric
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Yes, it requires register_globals to be on. See the FAQ for another option to switch on register_globals.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

hatric

Forum User
Junior
Registered: 19/09/05
Posts: 22
Sorry, but I am a noob at this.

Everywhere (as In any line) I stick that text into my .htaccess causes a error when try to access the website (site does not come up).

Is there a specific syntax for entering the "php_flag register_globals on" text into the file?
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
It's possible that your hosting service doesn't allow that option. Try talking to them, they may have other ways to activate register_globals.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

hatric

Forum User
Junior
Registered: 19/09/05
Posts: 22

Thanks for your help Dirk, I will look into it or find an alternative.
 Quote

All times are EDT. The time is now 12:10 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content