Welcome to Geeklog Sunday, July 21 2019 @ 07:05 pm EDT

Geeklog Forums

Geeklog won't remember archive topic!


Status: offline

Informator

Forum User
Newbie
Registered: 04/04/05
Posts: 5
Further to my previous post on archives (under the name GuyDorey), I tried creating an Archive category, then setting my old stories to Auto-Archive in the past. Nothing happened. Upon investigation, it seemed Geeklog wasn't remembering the archive topic. I kept checking the 'Default Archive Topic' box then clicking Save, and Geeklog would tell me the Topic had bene successfully saved - however, when I again went to edit the topic, the Archive checkbox was cleared again!

Any help would be hugely appreciated!

Status: offline

Informator

Forum User
Newbie
Registered: 04/04/05
Posts: 5
Have discovered that it was something to do with my theme (Smooth Blue). When I changed to Professional and tried it, everything worked fine.

However, I still don't understand how to archive topics. I've changed the auto-archive feature on a couple of stories to past dates, but nothing's happened to them. Any help?

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Quote by Informator: I've changed the auto-archive feature on a couple of stories to past dates, but nothing's happened to them.

Works for me ... The next time someone calls up the site's index page, they're moved to the archive topic. They should also drop from the front page (archived stories are set to "show only in topic" automatically).

bye, Dirk

All times are EDT. The time is now 07:05 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content