Welcome to Geeklog Thursday, November 23 2017 @ 10:57 pm EST


Status: offline

redneck

Forum User
Junior
Registered: 11/04/2005
Posts: 24
OK guys I really need help here. I upgraded to a newer version. I am running version 1.3.11sr3 and I keed getting the error.

You have exceeded the number of allowed login attempts. Please try again later.

Does anyone know what could be wrong?

Redneck

Status: offline

jwiedow

Forum User
Newbie
Registered: 20/04/2005
Posts: 9
Quote by redneck: OK guys I really need help here. I upgraded to a newer version. I am running version 1.3.11sr3 and I keed getting the error.

You have exceeded the number of allowed login attempts. Please try again later.

Does anyone know what could be wrong?

Redneck


Have you tried clearing your browser cookies or cache? This sounds like it might be a cached cookie session. If nothing else, you should be able to use the reset password functionality to get back in. I have done this myself a couple of times.

Status: offline

redneck

Forum User
Junior
Registered: 11/04/2005
Posts: 24
I tried clearing cookies in my browser with no luck. Even if I create a new user it still will not let me login as that user. This sucks.

Any help, please.

Redneck

Status: offline

redneck

Forum User
Junior
Registered: 11/04/2005
Posts: 24
I dont even get a login screen to be able to reset password.

Status: offline

jwiedow

Forum User
Newbie
Registered: 20/04/2005
Posts: 9
Quote by redneck: I dont even get a login screen to be able to reset password.


Dirk will probably correct me on this, but I believe you can just go to the URL http://sitename/users.php and it will present you with the login screen along with a link for resetting your password.

Status: offline

redneck

Forum User
Junior
Registered: 11/04/2005
Posts: 24
When I go and click on login it gives me this.

You have exceeded the number of allowed login attempts. Please try again later.

No Login Screen anymore. Grrrrrrr


Red

Status: offline

jwiedow

Forum User
Newbie
Registered: 20/04/2005
Posts: 9
Quote by redneck: When I go and click on login it gives me this.

You have exceeded the number of allowed login attempts. Please try again later.

No Login Screen anymore. Grrrrrrr


Red


What if you click on the 'Did you forget your password?' link next to the password? Does that take you to a page where you can enter in your username and email and have a new password sent to you?

Otherwise, you could wait a few minutes and try it again.

Status: offline

redneck

Forum User
Junior
Registered: 11/04/2005
Posts: 24
Goheretell me what you get?


Status: offline

redneck

Forum User
Junior
Registered: 11/04/2005
Posts: 24
I just had a freind go there and he got the same thing. No Login. Only the SpeedLimit error.

Redneck

Status: offline

jwiedow

Forum User
Newbie
Registered: 20/04/2005
Posts: 9
Quote by redneck: Goheretell me what you get?



Try this link http://www.erazz.com/users.php?mode=getpassword. It should allow you to reset your password. Also check your config.php for the cookie settings and make sure your 'cookiedomain' is either blank or .erazz.com.


Status: offline

redneck

Forum User
Junior
Registered: 11/04/2005
Posts: 24
Crap, I reset my pass and then tried to login. It put me right back to the same error. Can you try to register?


Red

Status: offline

jwiedow

Forum User
Newbie
Registered: 20/04/2005
Posts: 9
Quote by redneck: Crap, I reset my pass and then tried to login. It put me right back to the same error. Can you try to register?


Red


I registered and received the same error. I am stumped. Perhaps Dirk or Blaine have an idea.

Status: offline

redneck

Forum User
Junior
Registered: 11/04/2005
Posts: 24
Well I was thinking of reinstalling Gl but I might wait till one of them can give me feedback.

HELP, lol

Red


Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/2002
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
At the moment, I'm getting an error on that site (looks like a path setup problem).

Anyway, try clearing your gl_speedlimit table.

bye, Dirk

Status: offline

redneck

Forum User
Junior
Registered: 11/04/2005
Posts: 24
I am in the process of gong back to 1.3.11rc1 to see if I can fix it.

All times are EST. The time is now 10:57 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content