Welcome to Geeklog, Anonymous Thursday, May 23 2024 @ 11:28 pm EDT

Geeklog Forums

phpbbridge forum install


Wee

Anonymous
hello there... i have some problem here - i am trying to install phpbbridge plugin, but waht happens? I fill out correctly configuration page (install/install.php), /i have a another database for phpbbridge, i won't use geeklog DB/. So, settings are fine, the systems says so too. Then i upload a new config file, which phpbbbridge sends me. On that page there is a button to continue and log in as admin and when i try to go on - SYSTEM BRINGS ME TO INSTALL/INSTALL.PHP PAGE. Any of url under phpbbbridge directory behaves so. And when i try to install a plugin via geeklog plugins cpanel there is a 404 page.

Please explain me what could be wrong in this process and more important - how to get over it, how to fix it. Thanks.
 Quote

Status: offline

Turias

Forum User
Full Member
Registered: 10/20/03
Posts: 807
The phpBB tables and Geeklog tables need to be in the same database (read the readme). Not only is this necessary to get the integration to work, but it also makes database backups for your site much easier to do.

Other than that, it looks like you are putting some of the files in the wrong place. Specifically, I don't think the public_html/admin/plugins/phpbbbridge directory is where it needs to go. Please go through the readme and follow it step by step and let me know if any parts of it confuse you.

Thanks,
Turias
 Quote

All times are EDT. The time is now 11:28 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content