Welcome to Geeklog, Anonymous Saturday, June 15 2024 @ 06:02 am EDT

Geeklog Forums

Lib-common error?


InsaneHippy

Anonymous
I just changed the directory that the GL installation was in. I fixed the url to the config.php file, but I'm still getting another error.


Warning: main(/home/ethanme/public_html/main/system/classes/timer.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ethanme/public_html/journal/lib-common.php on line 114

Fatal error: main(): Failed opening required '/home/ethanme/public_html/main/system/classes/timer.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ethanme/public_html/journal/lib-common.php on line 114


And when I go there, this is what's on line 114:


require_once( $_CONF['path_system'] . 'classes/timer.class.php' );



Any ideas of how to fix this? All help is appreciated.
 Quote

Status: offline

geKow

Forum User
Full Member
Registered: 01/12/03
Posts: 445
This looks like you have a wrong path somewhere. Did you also modify the urls where the config.php leads to? Did you change one of these:
Text Formatted Code
$_CONF['path_system']   = $_CONF['path'] . 'system/';
$_CONF['path_log']      = $_CONF['path'] . 'logs/';
$_CONF['path_language'] = $_CONF['path'] . 'language/';
$_CONF['backup_path']   = $_CONF['path'] . 'backups/';
$_CONF['path_data']     = $_CONF['path'] . 'data/';
 
in config.php?

The "main" in your path makes me wonder, because that is not an original geeklog folder.... you should allways leave the geeklog filestructure as it is. If you move parts of geeklog to different (sub)folders, it won't work! (or at least the chance is good, that it won't work)

X-mas wishes
 Quote

All times are EDT. The time is now 06:02 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content