Welcome to Geeklog, Anonymous Thursday, May 23 2024 @ 11:12 pm EDT

Geeklog Forums

Error with pics in stories


PSHIFT

Anonymous
Hello all,
I have a problem with uploading images with stories.
The error is...
Image, 1.jpg had trouble being resized: mogrify.exe: UnableToOpenFile.

In config.php I have set image options as follows...
Text Formatted Code
$_CONF['image_lib'] = 'imagemagick';
$_CONF['path_to_mogrify']       = 'D:/Aeonserv/ImageMagick-6.1.2-Q16/mogrify.exe';
 


I have also tried..
Text Formatted Code
$_CONF['path_to_mogrify']       = 'D:/Aeonserv/ImageMagick-6.1.2-Q16/mogrify';
 


and..
Text Formatted Code
$_CONF['path_to_mogrify']       = 'D:/Aeonserv/ImageMagick-6.1.2-Q16/';
 


but these give other errors.
What am I doing wrong.
 Quote

PSHIFT

Anonymous
OK after lots of looking I found this forum
here

So now the image uploads but displays as a blank image in the story.

I have followed the image link and found it in public_html/images/articles and the image is fine.
Also the image link url was displayed next to the blank spot in my story, which is definitely not correct.
 Quote

PSHIFT

Anonymous
This is the image url next to blank spot.
images/articles/20041109204942773_1.jpg" alt="">

Also if I go to edit the story page and click on the image link that is dispayed in the section for upoadling images the image displays ok. Just not in the story.
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Are you using Geeklog 1.3.10rc1 or rc2 and are you trying to post an image in a plain text story? If so, that's a known bug and wiill be corrected in rc3.

Until then, post the story in HTML mode.

bye, Dirk
 Quote

PSHIFT

Anonymous
Thanks Dirk
 Quote

All times are EDT. The time is now 11:12 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content