Welcome to Geeklog, Anonymous Monday, April 15 2024 @ 08:14 am EDT

Geeklog Forums

New user joined - page layout gone


Status: offline

Barak

Forum User
Newbie
Registered: 11/08/04
Posts: 2
Location:Glenden Wood, Dereth
Hi,

I am a new geeklog user. I set up a new site using Geeklog 1.3.10rc2 and everything was going great while I was the only user playing on the system. I had added some new content, and disabled a couple of different blocks through the admin panel. I didn't do any code hacking beyond what was required for the initial install.

As soon as a new user registered, all site pages lost their formatting. They display in a flat page format instead of using hte header, footer and left and right blocks. It looks like I am trying to view the page in a very old version of Netscape. I have only looked at this problem using IE6 on WinXP.

The site is http://clanjuzam.freeprohost.com

Any ideas what is going wrong?

Thanks in advance

 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
I don't think it has anything to do with user signup.

The HTML of that site starts with a script tag (for a counter?). Is that something that your hosting service injects? If so, try switching it off if you can.

bye, Dirk
 Quote

Status: offline

Barak

Forum User
Newbie
Registered: 11/08/04
Posts: 2
Location:Glenden Wood, Dereth
Thanks for the reply.

I had a couple new users sign up and now the site seems to have fixed itself. The counter is still active and I have no way of turning it off.

Thanks for the fast response
 Quote

All times are EDT. The time is now 08:14 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content