Welcome to Geeklog Thursday, November 21 2019 @ 11:12 am EST

Geeklog Forums

mail and manual digest broken after upgrade


Status: offline

brian1001001

Forum User
Newbie
Registered: 12/04/04
Posts: 2
Please help. I upgraded to 1.3.9 and am now completely hosed. The mail feature stopped working. Started throwing errors about a call to a member function on a non-object in the mail function.

Switching things around in the config.php finally got the mail working from the mail link in the user profile, but manual digest now won't send updates. i can't use a cron job and mdigest is the only way I have to communicate with my users!

The error reported in the error log is "Mon Apr 12 12:15:38 2004 - [pear_error: message="unable to set sender to [@]" code=0 mode=return level=notice prefix="" info=""] "

Any ideas? Please?
 Quote

Status: offline

brian1001001

Forum User
Newbie
Registered: 12/04/04
Posts: 2
BTW, "Mail Users" core function also generates the same error in the error log. At least this on tells me it didn't send.

_b
 Quote

Status: offline

Peter_Apockotos

Forum User
Junior
Registered: 18/03/04
Posts: 29
I get the same error when someone registers:

[pear_error: message="unable to set sender to [@]" code=0 mode=return level=notice prefix="" info=""]

mail setup is set to smtp when these errors occur, but setting it to mail it works fine. Strange SMTP was working with the last version of 1.3.8. The only reason I caught on was the fact that newly registered users never logged in.
 Quote

All times are EST. The time is now 11:12 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content