Welcome to Geeklog, Anonymous Saturday, June 15 2024 @ 01:15 am EDT

Geeklog Forums

Is this my FAQing problem?


Status: offline

webbadass

Forum User
Chatty
Registered: 05/20/03
Posts: 49
dizzy
Anyone having a problem with the FAQ manager not being searchable via the GL search diaglogue? I have it working fine on one site and not at all on another. The site on which the FAQman is NOT searchable has filemgmt and forum also installed and I think that these (Somehow) might be interfering with the search. On the other site it works like a charm...

I had heard that this plug in does not play nice with the GL search - does anyone know why? And will this plug in ever be upgraded - It is fabulous and I hope so...

Can anyone help?

Confused
 Quote

Status: offline

eyecravedvd

Forum User
Full Member
Registered: 06/09/03
Posts: 152
Try this link over at Blaine's site

Possible Fix

It fixed my problem, although it might not be the same issue at all.
Shane | www.EyeCraveDVD.com
 Quote

Status: offline

webbadass

Forum User
Chatty
Registered: 05/20/03
Posts: 49
Nope didnt work - in fact it broke it more...
 Quote

Status: offline

Blaine

Forum User
Moderator
Registered: 07/16/02
Posts: 1232
Location:Canada
angry
Well you posted this same question on my site, this site and squatty's site. Then emailed me - I don't really need that Rolling Eyes

I don't really have time to now go and post answers all over the place or else look like I don't care.

You have not posted what the problem is - only it don't work.
Geeklog components by PortalParts -- www.portalparts.com
 Quote

All times are EDT. The time is now 01:15 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content