Welcome to Geeklog, Anonymous Saturday, October 01 2022 @ 01:08 am EDT

Geeklog Forums

Problems logging in


Status: offline

James Fryer

Forum User
Junior
Registered: 08/06/02
Posts: 17
I am sure this has been brought up before but I can't find it anywhere.

On a GL site I have set up, an admin user is having problems logging in. She doesn't get an error message, but she can't see any of the admin areas.

This has happened several days running.

Clearing her cookies solves the problem, but this is not a long-term solution if she has to do it every day.

Using GL1.3.8-1, haven't upgraded yet.

Any ideas?
 Quote

Status: offline

DTrumbower

Forum User
Moderator
Registered: 01/08/03
Posts: 507
In your config.php, modify the cookiedomain parameter. This should help.
 Quote

James Fryer

Anonymous
What should be in cookiedomain? The site's domain name, '.sitedomain.com'? I've tried this but I'm still having problems reported.
 Quote

Status: offline

DTrumbower

Forum User
Moderator
Registered: 01/08/03
Posts: 507
That would be the correct settings for cookiedomain.
What browser is she running?
 Quote

James F

Anonymous
Browser is MSIE 6.0.

I also see 'proxycache' when I resolve her IP address, I wonder if her ISP caches and that causes problems?
 Quote

FreakWorld

Anonymous
What URL are they useing to get to the site with.
 Quote

All times are EDT. The time is now 01:08 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content