Welcome to Geeklog, Anonymous Sunday, March 03 2024 @ 09:59 am EST

Geeklog Forums

Problem with Blocks


pAtTtY

Anonymous
angry
My geeklog site is ok, but i have some problems with the blocks admin. i.e. i select a block and i want it to put it on the right, or i want a new block, or change the names of the blocks that the geeklog have for default, and when i click on the save button, it doesn\'t make any change in my blocks. what could it be? pAtTtY
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Is this the only thing that\'s not working on your site? Because that sounds suspiciously like you have register_globals = off. bye, Dirk
 Quote

pAtTtY

Anonymous
Yes Dirk, thats the only thing that doesn\'t work at all. The other functions are ok. my geeklog site looks ok.. pAtTtY
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Strange. The only thing I can think of at the moment: Are you using a customised theme? If so, does this also happen with one of the standard themes that ship with Geeklog? bye, Dirk
 Quote

pAtTtY

Anonymous
Yep, in fact im using 5 customised themes. what could it be? It doesn\'t happened with the geeklog themes that come with the geeklog pack, no no, it happens with 5 customised themes that i installed.
 Quote

pAtTtY

Anonymous
I also noticed that i can\'t create polls arghh
 Quote

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 01/12/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Depending on how old your customised themes are, you may have missed a few of the recent theme changes. I\'d suggest you replace the entire admin folder of those themes with one from one of the standard themes. bye, Dirk
 Quote

All times are EST. The time is now 09:59 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content