Welcome to Geeklog Tuesday, July 23 2019 @ 03:53 pm EDT

Geeklog Forums

Very Slooooow After Upgrade to 1.3.8


Status: offline

jimphelps

Forum User
Junior
Registered: 10/10/02
Posts: 20
Hi all,

We just upgraded to 1.3.8 and the site is now very slow. We are running 1.3.8 with Forum 2.2, using static pages (included now thank you).

Any thoughts? Need more info?

Let me know.

- Jim

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Are there any other plugins installed (stats, for example)? Any blocks that pull their content from other sites? bye, Dirk

Status: offline

jimphelps

Forum User
Junior
Registered: 10/10/02
Posts: 20
No. Stats isn\'t installed. No external pages or pulls from other sites. The only plugins are: File management 1.2 Static Pages 1.3 (part of 1.3.8. We didn\'t install another copy) Forum 2.2 Blog. Thanks, Jim

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
Hmm, no idea really. URL? bye, Dirk

Status: offline

jimphelps

Forum User
Junior
Registered: 10/10/02
Posts: 20
http://archlog.doit.wisc.edu/

Dirk, Request an account and I\'ll grant you one.

Status: offline

Dirk

Site Admin
Admin
Registered: 12/01/02
Posts: 13073
Location:Stuttgart, Germany
\"Created this page in 0.36 seconds\" - doesn\'t sound too shabby Wink Or does the slowdown only happen for registered users? bye, Dirk

Status: offline

jimphelps

Forum User
Junior
Registered: 10/10/02
Posts: 20
must be registered users. I\'m getting 7 to 10 seconds a page for most access.

All times are EDT. The time is now 03:53 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content