Welcome to Geeklog, Anonymous Monday, December 05 2022 @ 06:15 am EST

Geeklog Forums

Problem with Geeklog 1.3.7 + Gallery 1.3.1/1.3.2


meappy

Anonymous
Been searching www.geeklog.net for answers, but everyone seemd to be stuck with GL 1.3.6 or earlier versions. I'm having the prblem of not being to add, remove albums/photos.. nothing.. You can take a look what I mean here: gallery-1.3.1+geeklog-1.3.7-problem.jpg I've experimented with Gallery 1.3.2 and Gallery 1.3.1, and both integrated well with Geeklog 1.3.7, but the add/remove albums and photos and other functions weren't present. I was logged in as Superuser too.. Could someone find a fix for this? Thanks. Gerald
 Quote

Status: offline

vlad

Forum User
Newbie
Registered: 12/11/02
Posts: 2
Which integration files are you using?
 Quote

Status: offline

lenz

Forum User
Newbie
Registered: 02/20/03
Posts: 7
Did you figure this out? I had a similar problem and it turned out to be something simple (Even though I reinstalled TWICE) It was that the edit criteria comes up in a seperate NAMED window and mine was open from the initial install and set up of galley, but BEHIND a bunch of other crap. Go to your browser and quit. Quit everything - Then relaunch the browser - hope you were as big a jackass installing ti as i was and this works for you.
 Quote

All times are EST. The time is now 06:15 am.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content