Welcome to Geeklog, Anonymous Saturday, March 02 2024 @ 08:39 pm EST

Geeklog Forums

Help - Installation Error


Mike

Anonymous
Hi, I am installing the latest version of Geeklog, 1.4. I configured everything in every file that stated needed to be configured and went to the install file. After I select the option for the New Database it takes me to the next page and I enter all my information correctly. Once I do that and click the Continue button at the bottom of the page and the next page loads I get this error: Warning: Failed opening 'system/install_templates/database_defaults.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/gtasour/public_html/rustware/admin/install/install.php on line 537 Template Error: set_root: system/install_templates is not a directory. Halted. Can anyone help?
 Quote

Status: offline

Tony

Site Admin
Admin
Registered: 12/17/01
Posts: 405
Location:Urbandale, Iowa
Go into config.php and verify ALL the paths (e.g. path, path_html, path_layout, etc). Ensure all paths have a trailing slash. This is clearly a path issue. ----- The reason people blame things on previous generations is that there's only one other choice.
The reason people blame things on previous generations is that there's only one other choice.
 Quote

alex

Anonymous
Don't forget permissions / ownership either...
 Quote

All times are EST. The time is now 08:39 pm.

  • Normal Topic
  • Sticky Topic
  • Locked Topic
  • New Post
  • Sticky Topic W/ New Post
  • Locked Topic W/ New Post
  •  View Anonymous Posts
  •  Able to post
  •  Filtered HTML Allowed
  •  Censored Content